søn. 14. aug.

|

Furnes

Terje Vigen med med Ringsakeroperaen

Scenisk framføring av Ibsens episke dikt om Terje Vigen som trosset hungersnød og handelsblokkade for å skaffe korn til familien. Kampen for å overleve, sorg, sinne, hevn og tilgivelse. Billetter i link under!

Terje Vigen med med Ringsakeroperaen

Tid og sted

14. aug., 17:00

Furnes, Jessnesstranda 136, 2320 Furnes, Norge

Om arrangementet

RingsakerOperaen – operaglede for scene og sal!

RingsakerOperaen er en av landets ti såkalte distrikts- og regionoperaer, med Innlandet fylke som nedslagsfelt. Året gjennom sørger RingsakerOperaen for flygelkonserter, torgkonserter, stuntforestillinger og musikalske perler når og hvor du minst aner det. Men det er likevel den store hovedoppsetningen i november hvert år som har gitt  RingsakerOperaen et navn det skinner av. I denne fullsceniske forestillingen er både solistene og de kunstneriske lederne profesjonelle utøvere. Men hele RingsakerOperaens virksomhet, også hovedforestillingen, er basert på et grunnfjell av frivillighet, og et hundretalls frivillige er hvert år med og får oppsetningen i november i havn.

Det bodde en underlig gråsprengt en… scenisk framføring av Ibsens episke dikt om Terje Vigen som trosset hungersnød og handelsblokkade for å skaffe korn til familien. Kampen for å overleve, sorg, sinne, hevn og tilgivelse.

Billetter får du her eller i døra! https://www.ringsakeroperaen.no/begivenhet/terje-vigen-utsatt/

Dele dette arrangementet