fre. 22. jul.

|

Furnes

OBS! AVLYST! Konsert med GLO

GLO er: Geir Lund, gitar og vokal / Morten Strypet, bass og koring / Vegar Ellevseth, tangenter og koring / Skjalg Lidsheim, trommer og perkusjon / Frode Berntzen, gitar og koring. Billetter i link under!

OBS! AVLYST! Konsert med GLO

Tid og sted

22. jul., 20:00

Furnes, Jessnesstranda 136, 2320 Furnes, Norge

Om arrangementet

Vi beklager så mye, men pga lite solgte billetter må vi dessverre avlyse konserten.

Bandets 10 årsjubileum ble en dempet feiring gjennom koronaåret 2021, men kreativiteten og produksjonen stoppet ikke opp. Tiden er brukt godt til låtskriving og albumproduksjon. Albumet «REDD» består av 11 nye låter. Disse blir sluppet fortløpende i form av singler gjennom sommeren, som akkumulerer i et album i august/september.

På konserten vil nye låter ispedd høydepunkter fra låtkatalogen bli presentert.  GLO har et stort spenn av musikalske uttrykk. Sjangre dyrkes, blandes og serveres på GLO vis. Rock, blues, punk, jazz, funk, pop.

Bandet fremstår med sin nye skive «REDD» som sterkere enn noen gang. Det males musikalsk med store og små pensler om betraktninger fra et selvgranskende speil. Lytterne tas med inn i en speilkledd farkost, og ser en bit av seg selv i alle retninger. Noen speil er hele, noen speil er knust. Albumet «Redd» er en heistur mellom hode og hjerte mot en utrygg og ukjent fremtid.

GLO er: Geir Lund, gitar og vokal / Morten Strypet, bass og koring / Vegar Ellevseth, tangenter og koring / Skjalg Lidsheim, trommer og perkusjon / Frode Berntzen, gitar og koring.

Billetter kjøper du her: https://hffd.hoopla.no/sales/glo-fiskerhytta-fagervik

Tidligere utgitt fra GLO:

«Forandrer hele verden» (album 2015) https://open.spotify.com/album/16RWpgewNSMYKCmWpje0rY?si=hGAwYiA-RimjIV7CLtnwiw

«Hele gata for meg selv» (album 2018)

https://open.spotify.com/album/60nmYnnG0XpYGBPR1GA3XC?si=E2qcNlrdRk2e9bnV8Jd5pw

Dele dette arrangementet